Alle accommodaties

Filter resultaten

24 accommodaties

Bungalow Robijn ligt op een mooi ruim bosperceel op het midden van het park.U kunt hier heerlijk genieten van de rust , ruimte en natuur die Hoogwolde u te bieden heeft.

15 Goudvink

G6 persoons

Bungalow Goudvink is een sfeervolle en gezellig ingerichte bungalow. Het ligt op een heuvel aan een doodlopend paadje. Rust , ruimte en groen vind u in en buiten de bungalow.

18 Koolmees

G6 persoons

Bungalow Koolmees is een modern ingerichte bungalow op een ruim perceel bosgrond.De ligging is aan een doodlopend weggetje .Hierdoor is dit een heerlijk rustig stekje.

28 Edelhert

G4 persoons

Bungalow Edelhert ligt bijna aan de rand van het park. Het is een heerlijk rustig stekje aan een doodlopende weg .

47 Nonspijt

G4 persoons

Bungalow Nonspijt ligt iets op een heuvel .Vanuit de woonkamer loopt u zo een vlonder op met daarachter een schitterende vijver en tuin.

73 Bosnimf

G4 persoons

De bosnimf is een smaakvol ingerchte bungalow met een gezellige sfeer op een ruim bosperceel voor maximaal 4 volwassen personen. Hierdoor heeft u veel privacy en rust. Op het terras kunt u heerlijk genieten van het nunspeetse bos om u heen.

75 Vink

G6 persoons

Bungalow Vink is een mooi ingerichte bungalow in het midden van het park. U kunt hier heerlijk genieten van de vogels ( vinken ) die op Hoogwolde verblijven.

76 Koekoek

G6 persoons

Bungalow de Koekoek is een in het bosgelegen vrijstaande bungalow op een ruim perceel met veel privacy. Hij is gezellig en sfeervol ingericht en biedt plaats voor max. 6 personen.

78 Spotvogel

G4 persoons

Een vrijstaande bungalow op een rustig stekje dicht bij een zijuitgang. U wandelt of fiets zo het bos in. Ideaal voor honden bezitters.

83 Bosuil

G6 persoons

De Bosuil is een schitterend en gezellig ingerichte bungalow.In de keuken staat een prachtige hoekkeuken .Hierin is een vaatwasser en magnetron / oven geplaatst.

85 Steenuil

G4 persoons

Bungalow de Steenuil is een gezellig ingerichte bungalow op een mooi bosperceel. Het ligt achteraan op het park en redelijk dicht bij een zij uitgang. U loopt en fiets zo de prachtige Nunspeetse bossen in.

87 Merel

G4 persoons

Gezellig ingerichte bungalow op een perceel van 1600 m2 met veel privacy.Grote lichte woonkamer met tv en wifi.

103 Beijhuis

G6 persoons

Een gezellig ingerichte bungalow in het midden van het park.

105 Egel

G6 persoons

Bungalow Egel is een sfeervol ingerichte bungalow op een groot perceel in het midden van het park. De bungalow is voorzien van een grote hoekkeuken ,waar u heerlijk kunt kokkerellen.

112 't Hoekje

G6 persoons

Bungalow 't Hoekje is een gezellig ingerichte sfeervolle bungalow geschikt voor 6 personen.